Bureau PUUR
zoeken
Bureau PUUR
 
 

Wat we doen

Bureau PUUR ontwikkelt mensen en organisaties op een praktische en gastgerichte manier om deze succesvoller te maken.

"Wij laten je ervaren dat je meer kunt dan je denkt!"

Organisatieadvies

‘’Samen de organisatie resultaatgericht in beweging zetten’’

Interim-management

No Nonsense en hands-on: resultaten maken het verschil.

Het concept interim-management bij Bureau PUUR is gericht op het tijdelijk inzetten van ervaren professionals om de organisatie te versterken en processen te borgen in de praktijk.

Bureau PUUR staat voor een no-nonsense en hands-on aanpak, we kiezen voor een samenwerking waarbij uw organisatie centraal staat, we leveren maatwerk en werken toe naar praktische en resultaatgerichte oplossingen.

Uw Personeelsmanager: Specialist op het gebied van Human Resources

Bureau PUUR heeft een heldere en duidelijke aanpak op het gebied van advies en het ontzorgen van uw organisatie bij het invullen van personeelsvraagstukken Wij denken graag met u mee en helpen u met alle personeelsdiensten op weg of nemen het, als u dat graag wilt, volledig uit handig. Denk aan:

  • Werving en selectie
  • Arbeidsrecht
  • Functieprofielen
  • Contracten
  • Ziekteverzuim
  • Management Development
  • Training en opleiding

Financieel organisatieadvies

  • Productiviteit
  • Loonkosten
  • Formatieplanning
  • Social Return

Uw horecamanager: Passie en ervaring op het gebied van horeca en hospitality

Heeft uw organisatie behoefte aan een professionaliseringsslag, tijdelijke ondersteuning doordat er een vacature is of bent u op zoek naar ondersteuning van het huidige management? Door de passie, kennis en ervaring van onze professionals zijn wij in staat uw organisatie de juiste “boost”te geven. Onze no nonsense en hands-on aanpak zorgt ervoor dat we snel de afgesproken resultaten behalen.

Werkzaamheden die we uitvoeren zijn:

  • Advies op het gebied van horeca processen en hospitality
  • Ontwikkelen en implementeren van horeca processen
  • Leiding geven aan een horeca afdeling
  • Coachen van het management bij het professionaliseren van de organisatie

 

← terug