Bureau PUUR
zoeken
Bureau PUUR
 
 

Nieuws

Wilt u op hoogte blijven van wat er speelt bij Bureau PUUR? Hieronder vindt u de nieuwe ontwikkelingen en allerlei nieuws en weetjes over opleiden.

Bij PUUR

Social Return Bij PUUR

Een sfeervol trefpunt op een onverwachte plek. Dat is “Bij PUUR”.

U vindt ons in het hart van een bedrijven- en kantorenterrein. Daar waar dagelijks veel mensen samenkomen, maar waar horeca- en cateringservices vaak ontbreken. Daar planten we onze vlag, onze bar, café en terras. En kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie, een gezonde lunch en lekker eten. Of kiest u voor een eigen werkplek, met gratis gebruik van onze krachtige Wifi. Dan zult u ook ervaren dat u dat “Bij PUUR” heel letterlijk mag nemen. Want alles bij ons ademt natuur, echtheid en eenvoud. Zo werkt onze keuken alleen met gezonde, vaak biologische producten. Ja, zelfs onze mensen zijn PUUR, veel van onze medewerkers doen onder begeleiding werkervaring op. Ze leren het ritme van een baan kennen en bouwen ervaring op. Dat geeft ze straks betere kansen op de arbeidsmarkt.

Oók een algemeen servicepunt!

“Bij PUUR” is zoveel meer dan een ontmoetings- en werkplek. We zijn een servicebalie voor het hele bedrijventerrein. Zo kunnen we receptiediensten leveren, (verjaardags)koffie en broodjes verzorgen, post-, kopieer-, secretariaats-, was- en telefoonservices verlenen en op uw verzoek nog zoveel meer. Efficiency voor ú, dat is onze motor. Maak er gebruik van.

Of in Bij PUUR-taal: we horen graag van u!

Informatie via info@bureaupuur.nl of 040-2350760

← terug